top of page

GOOD FOOD 

​​

olijven   4

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

sardines in olijfolie met romesco en brioche 12

Wilde wadoester met hazelnoot en lardo 5.5 of natural 4 p.st. 

zuurdesembrood van Brakkerij met gerookte boter + levercreme 5.5 +1.5

gerookte vis van Jan met zuurdesembrood  9.5

kimchi eitje met hooi mayonaise & sesam-zadenmix 2.st.  6

buikspek peren-chili chutney en pannenkoekjes  9 

pompoen / paddenstoelen / furikake / XO  12soja, ui , knoflook, sesam, gluten 

savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot   12 ui, noot, selderij

bietjes / zwarte sesam / citroen - miso / crouton  13 sesam, ei, mosterd, gluten, soja

palinghuid-saus / bokchoy / crumble / groene kruiden 13  gluten, lactose

aardpeer / witlof / zijdentofu / vadouvan  12  soya,mosterd

makreel / bisque / venkel / Hollandse garnaal  15bleekselderij, schaaldier, lactose

eendenborst / komkommer / appel / 5-spice   15 soja,ei,mosterd, schaaldieren

spruiten / tamme kastanje / piccalilly / pinda  13 pinda's,gluten,mosterd 

kippenhart / sjalot / pruim / zuurdesem / radicchio 14   sesam, ui, gluten

​​

amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8

lactose, ei, amandel

Chai roomijs  met soya - olijfolie caramel en roze peper. 8

lactose, ei, soya, gluten

Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5

Cheesecake van 2 jaar oude opleg kaas, alleen zaterdag tijdens de lunch

 

Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht, 

helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor. 

 

 ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
 CHEF'S MENU  34 p.p.

vega/ vega/vis of vega/vlees

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5


 

bottom of page