GOOD FOOD
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester met hazelnoot en lardo 5.5 of natural 4 p.st.
zuurdesembrood van Brakkerij met gerookte boter + levercreme 5.5 +1.5
gerookte vis van Jan met zuurdesembrood 9.5
kimchi eitje met hooi mayonaise & sesam-zadenmix 2.st. 6
buikspek peren-chili chutney en pannenkoekjes 9
pompoen / paddenstoelen / furikake / XO 12soja, ui , knoflook, sesam, gluten
savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot 12 ui, noot, selderij
bietjes / zwarte sesam / citroen - miso / crouton 13 sesam, ei, mosterd, gluten, soja
palinghuid-saus / bokchoy / crumble / groene kruiden 13 gluten, lactose
aardpeer / witlof / zijdentofu / vadouvan 12 soya,mosterd
makreel / bisque / venkel / Hollandse garnaal 15bleekselderij, schaaldier, lactose
eendenborst / komkommer / appel / 5-spice 15 soja,ei,mosterd, schaaldieren
spruiten / tamme kastanje / piccalilly / pinda 13 pinda's,gluten,mosterd
kippenhart / sjalot / pruim / zuurdesem / radicchio 14 sesam, ui, gluten
amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8
lactose, ei, amandel
Chai roomijs met soya - olijfolie caramel en roze peper. 8
lactose, ei, soya, gluten
Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5
Cheesecake van 2 jaar oude opleg kaas, alleen zaterdag tijdens de lunch
Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht,
helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor.
ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S MENU 34 p.p.
vega/ vega/vis of vega/vlees
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5