GOOD FOOD
Just want to snack? Or would you like to taste and share everything?
Or kWould you like a 4-course menu?
You decide!
SNACKS
olives 3.5
3 - 13 cheese with toast 4 p.st.
*lactose, gluten
homemade Zeeland bacon and raw ham, red cabbagemayonnaise and onion marmalade €14
*soy, honey, egg white
Wild mudflat oyster with buckwheat kombucha 3.5 p.pc.
**on Thursday €2.5 per piece
crispy oyster mushroom with Gorgonzola ranch 8
*gluten, lactose
canned squid stewed in ink with geitenyyoghurt and chips 9.5
*gluten, lactose
sourdough bread (Lavett) with butter 5.5
*lactose, gluten (gluten free brood bavailable)
potato gratin with Bacon mayonnaise and palm oil 8.5
*lactose,fish
SMALL DISHES 2-3 p.p.
bok choy / black beans / plum / almond €13
*almond
eggplant / chickpeas / Coeur de Boeuf / Sunnebloemseed €12
* sesame, fig, cinnamon
fennel / 63 c egg / beurre blanc / pecorino €14
*nuts, gluten
melon / cashew nut / corn / East Indian cherry €12
* nuts
cucumber / smoked tofu / wild garlic / rice powderder / walnut oil €13
* walnut, sesame, soy
kohlrabi / tarragon / buttermilk / mustard €13
*lactOse, mustard, gluten
little gem / eel skin-mousseline / trout roe / corn €14
* lactose
cod / zucchini / summer fruit / parsnip / Chinese chili €15
*fish, soy, peanut
pork fillet / pistachio / beetroot / celeriac / capers €16
* lactose, pistachio
chicken hearts / parsnips / silveronion / chicken crackling €14
-
4 - CORRIDORS MENU P.P.
Vegetarian 41, vegetarian/fish 44, vegetarian/meat 44, vegetarian/meat/fish 47
incl. dessert or 3 cheeses instead of +5
DESSERTS
burrata with pickled celery, lemongrass and gin cherries €10
* lactose, celery, alcohol
roasted pumpkin ice cream with burnt miso caramel and sesame kletskop €8
* lactose, sesame, soy, pumpkin seed
3 to 13 cheeseswith toast 4 p.pc.
*some allergens can be replaced
Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht,
helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen,
zie hieronder voor de allergenen.
SNACKS
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
Massala buikspek, rauwe ham met venkel en rodekool mayonaise 14
gestoomde Wilde wadoester met bruine boter 4 p.st.
zuurdesembrood van Lavett met boter van het moment 5.5
pepus 'chipirones rellenos en tinta’ met geitenyoghurt 9.5
giardiniera met crackers van Gruyere, noten en specerijen 8
gefrituurde aardappelgratie met spekbokkingmayonaiwse en palmkoololie 8.5
gerookte vis van Jan 9.5
GERECHTJES 2-3 p.p.
!11
raap / salsa / ramenas / mosterdzaad / boekweit 12
soja, mosterdzaad
judasoor / raddicio / gepekelde pastinaak / zonnebloem - knoflook 14
ui, knoflook
spitskool / aardappel / vegan XO saus 12
soja, ui, knoflook
rodekool / kastanje / aardpeer / appel-uistroop 13
ui, knoflook, noot
koolraap / gerookte ricotta / miso schuim / cashewnoten 14
soja, lactose, noot
pijlinktvis / aardappel / houtskool / makreel garum 15
weekdier
heilbot / beurre noisette / 5-spice / spinazie / peterselie 16
gluten, soja, schaal-schelp, lactose, knoflook
prei / gedroogde ham / daslookolie 14
gluten
varkensstoof / appel / ei noodles / laurierolie 15
ei, lactose en gluten
runderhart / spruiten / peterseliewortel / bieten tare 16
soja, lactose en gluten
NA
gefrituurde pastinaak met sumac - ijs en crumble van amandel en sesam 9
lactose, gluten, noot.
cheesecake van 2 jaar oude boerenkaas met
gekarameliseerde hazelnoten 9 alleen op di + wo 9
lactose, gluten, noot
Espresso Martini met quidam chocolat 9.5
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
4 GANGEN MENU VANAF 43 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
vega/vis of vlees + 3
ALLEEN ZATERDAG 12:00 -16:00 UUR
3 GANGEN CHEF'S MENU 30 p.p.
vega/ vega/vis of vega/vlees
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5