top of page

GOOD FOOD 

Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen? 

Of kies je voor een 4 - gangen menu?

Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,

daarom raden we er 2-3 per persoon aan. 

Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht, 

helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, 

zie hieronder voor de allergenen. 

SNACKS

olijven   4

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

Massala buikspek, rauwe ham met venkel en rodekool mayonaise 14

gestoomde Wilde wadoester met bruine boter  4 p.st. 

zuurdesembrood van Lavett met boter van het moment 5.5

pepus 'chipirones rellenos en tinta’ met geitenyoghurt  9.5

giardiniera met crackers van Gruyere, noten en specerijen 8

gefrituurde aardappelgratie met spekbokkingmayonaiwse en palmkoololie 8.5

gerookte vis van Jan 9.5

GERECHTJES 2-3 p.p.

!11

raap / salsa / ramenas / mosterdzaad / boekweit 12

soja, mosterdzaad 

judasoor / raddicio / gepekelde pastinaak / zonnebloem - knoflook  14

ui, knoflook

spitskool / aardappel / vegan XO saus 12

soja, ui, knoflook

rodekool / kastanje / aardpeer / appel-uistroop 13

ui, knoflook, noot

koolraap / gerookte ricotta / miso schuim / cashewnoten 14

soja, lactose, noot

 pijlinktvis /  aardappel / houtskool / makreel garum 15

weekdier

heilbot / beurre noisette / 5-spice / spinazie / peterselie 16

gluten, soja, schaal-schelp, lactose, knoflook

prei / gedroogde ham / daslookolie 14 

gluten

varkensstoof / appel /  ei noodles / laurierolie 15

ei, lactose en gluten

runderhart / spruiten / peterseliewortel / bieten tare  16

soja, lactose en gluten

 

NA 

gefrituurde pastinaak met sumac - ijs en crumble van amandel en sesam 9 

lactose, gluten, noot.

cheesecake van 2 jaar oude boerenkaas met

gekarameliseerde hazelnoten 9  alleen op di + wo 9

lactose, gluten, noot

Espresso Martini met quidam chocolat 9.5

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

4 GANGEN MENU VANAF 43 p.p.

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5

vega/vis of vlees + 3 

 

 ALLEEN ZATERDAG 12:00 -16:00 UUR
3 GANGEN CHEF'S MENU  30 p.p.

vega/ vega/vis of vega/vlees

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5


 

bottom of page