Alleen wat snacken? Of graag alles proeven (en delen)?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester natural 4 p.st. Elke donderdag 2.9 p.st.
zuurdesembrood van de Lavett met zwarte bonen en citroenboter 5.5
makreelhumus met salt and vinegar chips, forelkuit en dille olie 12
baobun met gerookte wortel, wortel zuur, hoisin en kethup 4 p.st.
varkensrib met vissaus karamel en oestermayonaise 11
aardpeer / witlof / gerookte tofu / vadouvan 12 soya,mosterd, vegan
meiknol / raapstelen / knoflook / Kalamata 12 knoflook, vegan
savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot 12 ui, noot, selderij
little gem / aardappel / mandarijn XO / walnoot 13 knoflook, ui, walnoot
biet / zwarte sesam / citroen-miso / crouton 13 sesam, gluten, soja, mosterdsam,
prei / aardappel / beurre noisette / togarashi 13 lactose, sesam, ui
schelvis / karnemelk / gochujan / aardpeer / bloedsinasappel 16 lactose, soja, citrusvrucht
inktvis / eidooier / vlierbloesem / pecorino / amandel 16 ei, lactose, amandel, soya
runderbovenbil/ palmkool / jus de veau / doenjang / aardappel 16 soja,ei,mosterd, schaaldieren, knoflook
varkensstoof / rode kool / witte bonen / sumak 14 ui, knoflook, bonen
suikerbrood met blauwe kaas mousse, gerookte witte chocolade en zoetzure peer 9
Gluten, lactose, ei, soja, lupine, pitvrucht
rijst room-ijs met gepofte rijst en chocolade 8
gluten, ei, lactose
Espresso Martini met zuidam chocolat 10
4 GANGEN CHEF'S MENU 43-47 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
ELKE ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S LUNCH MENU 34 p.p.
incl. cheesecake van 2 jaar oude oplegkaas
of 3 - kazen i.p.v. + 6.5