top of page

GOOD FOOD 

Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen? 

Of kies je voor een 4 - gangen menu?

Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,

daarom raden we er 2-3 per persoon aan. 

Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht, 

helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor. 

zie hieronder voor de allergenen. 

SNACKS

olijven   4

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

rundertong met radicchio en ansjovis 14

 Wilde wadoester met gazpacho  4 p.st. 

zuurdesembrood van Lavett met misoboter 5.5

gerookte vis van Jan  9.5

Italiaanse pickle met crackers van Gruyere, zaden en specerijen 8

nieuwe haring met shisoblad, gemarineerd forelkuit en sesamcracker 9.5

GERECHTJES 2-3 p.p.

!11

koolraap / gefermenteerde blauwe bes / walnoten / kappers 10

noten (vegan)

judasoor / raddicio / gepekelde pastinaak / zonnebloem - knoflook  14

ui, knoflook, pitten (vegan)

witte kool / aardappel / vegan XO saus 12

soja, ui, knoflook (vegan)

 knolselderij / soubise / gepofte ui / jalapeno 13

ui, lactose

biet / burrata / aardbei / chili-olie 15

ui, lactose, soya

little gem / oude sikke / ei / lavas-olie / ui 14

ui, lactose, ei, lupine

 kabeljauw / wortel / zee-eik / beurre blanc 16

ui, lactose, lupine en soya

mosselen / zwarte bonen - room / verveine-olie / venkel 16

schaal-schelp, lactose, 

prei / gedroogde ham / daslookolie 14 

lactose

runder bavette / asperge hangop / zuurdesem / pistache / koriander 16

noot, lactose, gluten

 

NA 

 krokante bonen met karamel, cake en rabarber coulis 9 

lactose, gluten, lupine

cheesecake van 2 jaar oude boerenkaas met

gekarameliseerde hazelnoten 9  alleen op di + wo 9

lactose, gluten, noot

Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

4 GANGEN MENU VANAF 43 p.p.

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5

vega/vis of vlees + 3 

 

 ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
3 GANGEN CHEF'S MENU  30 p.p.

vega/ vega/vis of vega/vlees

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5


 

bottom of page