Alleen wat snacken? Of graag alles proeven (en delen)?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester natural 4 p.st. Elke donderdag 2.9 p.st.
zuurdesembrood van de Lavett met kunuku 5.5
makreelhumus met salt and vinegar chips, forelkuit en dille olie 12
focaccia met paddestoelen (bbq & kethup) en geitenhangop 11
gefrituurde kippenlevertjes met balsamico uitjes en granny smit appel 12
koolrabi / salsa verde / kappertjes / dukkah 13 ui, knoflook, hazelnoot, sesam, vegan
meiknol / raapstelen / knoflook / Kalamata 13 knoflook, vegan
wortel / kardemon / limoenblad / bieslookolie / zeekraal 14 gember, look, chili
little gem / aardappel / mandarijn XO / walnoot 13 knoflook, ui, walnoot
biet / zwarte sesam / citroen-miso / crouton 13 sesam, gluten, soja, mosterdsam,
prei / aardappel / beurre noisette / togarashi 13 lactose, sesam, ui
schelvis / karnemelk / gochujan / aardpeer / bloedsinaasappel 16 lactose, soja, citrusvrucht
mosselen / mais / miso crouton / sake / spek gluten, soja, ui
kip / farro / parelgort / boekweit / kimchi 14 gluten, knoflook, ui
varkensribeye / zwarte bonen / mojo / salsa 17 ui, knoflook, lupine, paprika, koriander
suikerbrood met blauwe kaas mousse, gerookte witte chocolade en zoetzure peer 9
gluten, lactose, ei, soja, lupine, pitvrucht
rijst room-ijs met gepofte rijst en chocolade 8
gluten, ei, lactose
Espresso Martini met zuidam chocolat 10
4 GANGEN CHEF'S MENU 43-47 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
ELKE ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S LUNCH MENU 34 p.p.
incl. een dessertof 3 - kazen i.p.v. + 6.5