Alleen wat snacken? Of graag alles proeven (en delen)?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester natural 4 p.st. Elke donderdag 2.9 p.st.
zuurdesembrood van de Bakkerij met zwarte bonen en citroenboter 5.5
makreelhumus met salt and vinegar chips, forelkuit en dille olie 12
kimchi eitje met kimchi mayonaise & sesam-zadenmix 2.st. 6
varkens-krabbetjes met vissaus karamel en oestermayonaise 11
aardpeer / witlof / gerookte tofu / vadouvan 12 soya,mosterd
pompoen / paddenstoelen / furikake / XO 12 soja, ui , knoflook, sesam, gluten
savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot 12 ui, noot, selderij
spruiten / kastanje / piccalilly / pinda 13 pinda's,gluten,mosterd
biet / zwarte sesam / citroen-miso / crouton 13 sesam, gluten, soja, mosterdsam,
prei / aardappel / beurre noisette / togarashi 13 lactose, sesam, ui
schelvis / karnemelk / gochujan / aardpeer / bloedsinasappel 16 lactose, soja, citrusvrucht
inktvis / eidooier / vlierbloesem / pecorino / amandel 16 ei, lactose, amandel, soya
runderbovenbil/ palmkool / jus de veau / doenjang / aardappel 16 soja,ei,mosterd, schaaldieren, knoflook
varkensstoof / rode kool / witte bonen / sumak 14 ui, knoflook, bonen
Amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8
lactose, ei, amandel
rijst room-ijs met gepofte rijst en chocolade 8
gluten, ei, lactose
Espresso Martini met zuidam chocolat 10
4 GANGEN CHEF'S MENU 43-47 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
ELKE ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S LUNCH MENU 34 p.p.
incl. cheesecake van 2 jaar oude oplegkaas
of 3 - kazen i.p.v. + 6.5