GOOD FOOD
Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht,
helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor.
zie hieronder voor de allergenen.
SNACKS
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester met groene appel en selderij olie 4 p.st.
zuurdesembrood van Lavett met misoboter 5.5
gerookte vis van Jan 9.5
Italiaanse pickle met crackers van Gruyere, zaden en specerijen 8
kippenhartjes van de bbq met kimchi en slangenradijs 9.5
GERECHTJES 2-3 p.p.
!11
koolrabi / gefermenteerde blauwe bes / walnoten / kappers 10
noten (vegan)
judasoor / raddicio / kikkererwt / zonnebloem - knoflook 14
ui, knoflook, pitten (vegan)
witte kool / aardappel / vegan XO saus 12
soja, ui, knoflook (vegan)
courgette / komkommer / sesam / vijgenblad / bleekselderij 14
sesam, lactose
biet / burrata / aardbei / chili-olie 15
ui, lactose, soja
little gem / oude sikke / ei / lavas-olie / ui 14
ui, lactose, ei, lupine
koolvis / aubergine / vlierbloesem / perzik 16
perzik, citroen
mosselen / zwarte bonen - room / verveine-olie / venkel 16
schaal-schelp, lactose
buikspek / pulpo / aardappel / ingelegde citroen 16
soja, knoflook, citroen
runder bavette / asperge hangop / zuurdesem / pistache / koriander 16
noot, lactose, gluten
NA
opgeklopte ricotta met gebrande pruim, macadamia,
meringue en berenklauwpoeder 9
lactose, ei, steenvrucht, noot
cheesecake van 2 jaar oude boerenkaas met
gekarameliseerde hazelnoten 9 alleen op di + wo 9
lactose, gluten, noot
Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
4 GANGEN MENU VANAF 43 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
vega/vis of vlees + 3
ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
3 GANGEN CHEF'S MENU 30 p.p.
vega/ vega/vis of vega/vlees
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5