top of page

GOOD FOOD 

Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen? 

Of kies je voor een 4 - gangen menu?

Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,

daarom raden we er 2-3 per persoon aan. 

Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht, 

helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor. 

zie hieronder voor de allergenen. 

SNACKS

olijven   4

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

sardines in olijfolie met romesco en brioche 12

 Wilde wadoester met groene appel en selderij olie  4 p.st. 

zuurdesembrood van Lavett met misoboter 5.5

gerookte vis van Jan  9.5

Italiaanse pickle met crackers van Gruyere, zaden en specerijen 8

kippenhartjes van de bbq met kimchi en slangenradijs 9.5

GERECHTJES 2-3 p.p.

!11

koolrabi / gefermenteerde blauwe bes / walnoten / kappers 10

noten (vegan)

judasoor / raddicio / kikkererwt / zonnebloem - knoflook  14

ui, knoflook, pitten (vegan)

witte kool / aardappel / vegan XO saus 12

soja, ui, knoflook (vegan)

 courgette / komkommer / sesam / vijgenblad / bleekselderij 14

sesam, lactose

biet / burrata / aardbei / chili-olie 15

ui, lactose, soja

little gem / oude sikke / ei / lavas-olie / ui 14

ui, lactose, ei, lupine

 koolvis / aubergine / vlierbloesem / perzik 16

perzik, citroen

mosselen / zwarte bonen - room / verveine-olie / venkel 16

schaal-schelp, lactose 

buikspek / pulpo / aardappel / ingelegde citroen 16 

soja, knoflook, citroen

runder bavette / asperge hangop / zuurdesem / pistache / koriander 16

noot, lactose, gluten

NA 

opgeklopte ricotta met gebrande pruim, macadamia, 

meringue en berenklauwpoeder 9

lactose, ei, steenvrucht, noot

cheesecake van 2 jaar oude boerenkaas met

gekarameliseerde hazelnoten 9  alleen op di + wo 9

lactose, gluten, noot

Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

4 GANGEN MENU VANAF 43 p.p.

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5

vega/vis of vlees + 3 

 

 ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
3 GANGEN CHEF'S MENU  30 p.p.

vega/ vega/vis of vega/vlees

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5


 

bottom of page