top of page

Alleen wat snacken? Of graag alles proeven (en delen)? 

Of kies je voor een 4 - gangen menu?

Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,

daarom raden we er 2-3 per persoon aan. 

olijven   4

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

sardines in olijfolie met romesco en brioche 12

Wilde wadoester natural 4 p.st. Elke donderdag 2.9 p.st.

zuurdesembrood van de Lavett met zwarte bonen en citroenboter 5.5 

makreelhumus met salt and vinegar chips, forelkuit en dille olie 12

baobun met gerookte wortel, wortel zuur, hoisin en kethup 4 p.st.

varkensrib met vissaus karamel en oestermayonaise  11 

aardpeer / witlof / gerookte tofu / vadouvan  12 soya,mosterd, vegan

meiknol / raapstelen / knoflook / Kalamata 12  knoflook, vegan

savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot 12 ui, noot, selderij

little gem / aardappel / mandarijn XO / walnoot 13 knoflook, ui, walnoot

biet / zwarte sesam / citroen-miso / crouton 13 sesam, gluten, soja, mosterdsam,

prei / aardappel / beurre noisette / togarashi 13 lactose, sesam, ui 

schelvis / karnemelk / gochujan / aardpeer / bloedsinasappel   16 lactose, soja, citrusvrucht

inktvis / eidooier / vlierbloesem / pecorino / amandel 16 ei, lactose, amandel, soya 

runderbovenbil/ palmkool / jus de veau / doenjang / aardappel 16 soja,ei,mosterd, schaaldieren, knoflook

varkensstoof / rode kool / witte bonen / sumak   14 ui, knoflook, bonen

suikerbrood met blauwe kaas mousse, gerookte witte chocolade en zoetzure peer 9

Gluten, lactose, ei, soja, lupine, pitvrucht

 

rijst room-ijs met gepofte rijst en chocolade 8

gluten, ei, lactose

Espresso Martini met zuidam chocolat 10

4 GANGEN CHEF'S MENU 43-47 p.p.

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5

 ELKE ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S LUNCH MENU  34 p.p.

incl. cheesecake van 2 jaar oude oplegkaas

 of 3 - kazen i.p.v. + 6.5


 

Catharijnesingel 81, 030 - 6336783     hallo@cafesaar.nl
BETAALD PARKEREN VOOR DE DEUR IS MOGELIJK

bottom of page