LUNCHEN

lunchen kan vanaf 6 personen tussen 13.00 - 16.00 uur

op woensdag t/m zondag. Reserveer minimaal 1 dag van te voren.

chef's menu vis,vlees of vega(n)

2 -gangen €17,90-  (hoofd,na)

3- gangen € 23,-  (voor,hoofd,na)

DINER V.A 17.00

Bij ons geen poespas, maar gewoonweg lekker eten en drinken. 

Als het even kan, kiezen we voor duurzame en schone producten. Koken we graag met het seizoen mee en daarom wisselt onze kaart met regelmaat. 

Zo houden we het simpel, maar toch bijzonder, 

met kwaliteit en aandacht in de hoofdrol. 

 

vega

10.9€     morilles, 63 graden ei, kervel wortel

 

9.9€      bokchoi, zwarte knoflook & pinda

9.9€     avocado, mais & pistache

9.9€      little gem, gerookte paprika & gember

vlees

12,9€    rundertong,kimchi & pijnboompit

12,9€   eendenborst, boerenkool & amandel

12,9€  procureur, pastinaak & forelkuit

vis

11.9€    arroz socarrat, langoustine saus & dagvis

 

11.9€     gerookte zalm, rode biet & karnemelk

11.9€      makreel, yoghurt & komkommer

36€ p.p          Chef's menu, 5 gerechten om te delen

                          & een dessert p.p naar keuze (incl. brood & amuse) 

                          uitsluitend per tafel te bestellen. min 2 pers.

 

DESSERT

6.9€           appel, rozijn & walnoot

6.9€           chocola, sesam & tandoori 

6.9€           cheesecake, 2jaar gerijpte boeren Gouda kaas

7/13/19€    2,4 of 6 kazen uit de vitrine

BORREL 15.00 - 22.30

kazen uit de vitrine 2,4 of 6                                €7/13/19

gedroogde worst, ingelegde groenten        €12

burrata & kalamata olijven                                €9

Spaanse olijven                                                       €4

zuurdesem en boter                                              €6

erwtenfalafel met gele curry           (vegan)   €6

oesters 2 stuks (gerookt)                                     €5.9

iedere donderdag 1,50 per stuk