Sandra & Ramon 

én een klein hecht team, maken samen SAAR.

Bij ons geen poespas, maar gewoonweg lekker eten en drinken.

Als het even kan, kiezen we uiteraard voor duurzame en schone producten.

Zo houden we het simpel, maar toch bijzonder, 

met kwaliteit en aandacht in de hoofdrol.

Dit alles op het mooiste hoekje van Utrecht.  

Althans, dat vinden wij.

SAAReen klein, knus buurtcafé. Een verleng stuk van je huiskamer, waar je vanaf 12.00 uur welkom bent. We serveren dan lunch, altijd klaargemaakt met de meest verse producten. Naast onze heerlijke broodjes bereiden we elke dag een verse quiche of dagsoep. Zin om te borrelen? Vanaf 12.00 uur staan de drankjes koud en de snacks klaar, kom gezellig binnen zitten of buiten op ons terras!  

 

Vanaf 17.30 kan je ook aanschuiven voor diner. Gerechten klein van formaat en ideaal om te delen recht uit onze smalle, compacte keuken. Simpelweg bijzonder, met kwaliteit en aandacht in de hoofdrol. Geen poespas en altijd opzoek naar de meest verse en schone ingrediënten – soms heel dichtbij, maar altijd uit Europa. Ramon, chef en eigenaar, maakt samen met Sandri de gerechten op een zorgvuldige en passievolle manier voor je klaar. 

 

Maar SAAR is meer dan een verleningen van je huiskamer. Door de kaasvitrine in het midden van de zaak waan je je tegelijkertijd in een kleine delicatessezaak. Al onze kazen hebben ambachtelijke verhalen, daarom vertellen we je graag waar het delicate stukje zijn oorsprong vindt. Iedere keer weer een ander stukje met een ander verhaal, zo bewegen de seizoenen zich door SAAR. Of je de kazen gelijk wil opeten, of het festijn nog even uitstelt, die keuze is aan jou. 

 

Naast al het lekkere eten hebben we allerlei soorten frisdranken, bieren, ciders en (natuur)wijnen. Natuurwijn? Ja, dit is iets bijzonders onder de wijnen. Althans dat vinden wij! Maar wat is het nou precies?  Het is een wijn waarbij het niet draait om grote hoeveelheden, maar om de smaak die dicht bij de natuur blijft – gemaakt met veel liefde en passie. De wijnen hebben zo min mogelijk toevoegingen, aanpassingen of correcties. Dit houdt in dat deze weinig tot geen sulfiet bevatten. Natuurlijk, zoals het bedoeld is. 

 

Laat je inspireren en adviseren bij de wand vol wijn. Smaken en geuren die nieuw zijn en dat is soms even wennen – Sandra, of haar rechterhand Lisa, vertellen je er graag alles over.

Als je het ons vraagt, liefde en een feestje in je glas.

 

Laat je verrassen, verwennen en verwonderen bij SAAR